اختصاصی /وارش نیوز : حجتالاسلام اسماعیل قلیپور شامگاه امشب در مراسم گرامیداشت رهبر شهید در شرکت نکاچوب با توصیف مردم ایران به مردمی غیور، با بصیرت و با معرفت، اشاره کرد و گفت: امام این ملت را به درستی شناختند. علیرغم چالشها، مردم در سختترین لحظات، پای مقتدای خود ایستادند. حضور بیش از ۱۲۰ شب در خیابانها برای دفاع از انقلاب، حماسهای بود که دنیا را متحیر کرد.
وی افزود: تلاشهای برخی برای کوچک شمردن جمعیت یا نسبت دادن حضور مردم به کنجکاوی، با واقعیتهای میدانی همخوانی ندارد.
امام جمعه بابلسر با بیان اینکه مدیریت واقعی باید در عمل و با عشق به ولایت همراه باشد، گفت: مدیر ولایی و انقلابی، همان کسی است که عشق به ولایت و امام را در عمل نشان دهد. این نوع مدیریت که برخلاف مدیریتهای منفعتطلب، بر اساس ایمان و خدمت به ملت است، الگوی اصلی است.
وی با تبیین ویژگیهای مکتب امامت، بر اهمیت زنده نگه داشتن مسیر شهید سلیمانی و امام شهید تأکید کرد و گفت: شهادت، فراتر از یک مرگ ساده، رسیدن به مقام والایی است که در آن فرد با همان روحیهای که برای خدا حرکت کرده، جان فدا میکند. پیروزیهای ما نتیجه وجود قدرتی فوق همه قدرتهای عالم در پشت سر این ملت و ایمان به یاری پروردگار است.
ضمیمه :