امروز : سه شنبه ۳۱ تیر ۱۴۰۴ - ۰۰:۴۶
سرویس : اجتماعی زمان :   ۱۴۰۴/۴/۳۰ - ۱۱:۲۰ شناسه خبر : ۲۱۳۹۴
مدیرکل آموزش و پرورش مازندران خبر داد:
درخشش نخبگان قرآنی مازندران در مرحله استانی چهل‌وسومین دوره مسابقات قرآن، عترت و نماز دانش‌آموزی نخبگان قرآنی مازندران در مرحله استانی چهل‌وسومین دوره مسابقات قرآن، عترت و نماز دانش‌آموزی درخشیدند.

وارش نیوز/ علی منتظر ؛ فریدون کلبادی‌نژاد در پی پایان رقابتهای قرآنی دانش‌آموزان استان مازندران گفت: پس از پایان مرحله داوری چهل‌وسومین دوره مسابقات قرآن، عترت و نماز دانش‌آموزی، ۱۷۹ نفر از برگزیدگان استان مازندران در رشته‌های مختلف معرفی شدند.

 این مسابقات در رشته‌های متنوعی همچون: قرائت تحقیق، قرائت ترتیل، حفظ یک جزء، پنج جزء، ده جزء، بیست جزء، حفظ کل قرآن، مداحی (ویژه پسران)، دعاخوانی (ویژه دختران)، نهج‌البلاغه، صحیفه سجادیه، احکام، تفسیر قرآن کریم، انشاء نماز و گفتمان مهدوی در دو بخش دختران و پسران برگزار شد.

مرحله نهایی مسابقات از تاریخ ۷ تا ۱۲ تیرماه ۱۴۰۴ به صورت ضبط آثار در ۱۱ شهر استان توسط تیم فنی اعزامی اداره کل آموزش و پرورش مازندران برگزار شد. داوری آثار نیز در روزهای ۱۹ و ۲۰ تیرماه در دارالقرآن امام خمینی (ره) ناحیه یک ساری، با حضور داوران برجسته استانی و کشوری انجام گرفت.

قابل ذکر است در مرحله مقدماتی این دوره از مسابقات، ۱۱۰۰ اثر به دبیرخانه استانی ارسال شد که از میان آن‌ها، ۳۷۰ نفر به مرحله نهایی راه یافتند. در نهایت نیز ۵۰ نفر از برگزیدگان به مرحله کشوری مسابقات اعزام خواهند شد.

ارسال نظر

نام :
ایمیل:(اختیاری)
متن نظر:
ارسال

• نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.


• نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.


آخرین اخبار
بیشتر