وارش نیوز / علی منتظر ؛رمضانی با اشاره به افزایش حجم فعالیت در شرایط جنگی و تلاش شبانهروزی عوامل بخشهای مختلف این زنجیره راهبردی گفت: در روزهای آغازین تجاوز دشمن، شوک ناشی از جنگ موجب شد ظرفیتهای پنهان درون استان نمایان شده و با همکاری و همافزایی همه دستگاهها و فعالان حوزه آرد و نان، در کمتر از ۲۴ ساعت به حجم ورود بیش از ۱۰ میلیون مسافر که بهصورت ناگهانی به استان وارد شده بودند، خدمات رسانی گردد.
وی افزود: در این جنگ تحمیلی، مانند گذشته، شاهد همپیمانی جهانی علیه ملت ایران بودیم، اما با لطف الهی و تلاش و غیرت مردمی، برگ زرین دیگری در تاریخ مقاومت اقتصادی کشور رقم خورد. جای دارد از همه دستگاههای همراه، بهویژه استانداری مازندران، سازمان صمت، جهاد کشاورزی، دانشگاه علوم پزشکی، انجمن صنفی کارخانجات آرد، اتحادیه خبازان و شرکتهای حمل و نقل و توزیع آرد بهواسطه نقش فعال و اثرگذارشان در عبور از بحران، صمیمانه تقدیر کنم.
در این نشست همچنین موضوعات مختلفی با هدف بهبود بهرهوری و ارتقاء کیفیت خدمات در حوزه آرد و نان استان مورد بحث و بررسی قرار گرفت. از جمله مهمترین محورهای مطرحشده، میزان سبوسگیری آرد در کارخانجات و بررسی روند تأمین پایدار آرد برای نانواییهای نوع 6 بود. بررسی وضعیت تعداد بالای کارخانجات آرد در سطح استان و ارزیابی درخواستهای مربوط به احداث واحدهای جدید نیز یکی از موارد مورد توجه این جلسه بود. همچنین بر لزوم تجهیز کارخانجات آرد به مولدهای برق اضطراری برای جلوگیری از بروز اختلال در تأمین و توزیع آرد نانوایان تأکید شد و افزایش دپوی آرد در واحدهای تولیدی نیز بهعنوان یک اقدام ضروری برای ایجاد ذخایر مطمئن و راهبردی، همراه با الزام به رعایت کامل دستورالعملهای بهداشتی در تمامی مراحل تولید، انبارش و توزیع، از دیگر موضوعات مهم این جلسه بود.
همچنین در پایان این نشست، بر ضرورت تداوم همافزایی میان دستگاههای اجرایی، بخش خصوصی و نهادهای صنفی در راستای تقویت زنجیره تأمین گندم، آرد و نان تأکید شد. رمضانی با اشاره به شرایط ناپایدار منطقه و اهمیت آمادگی کامل در مواقع بحران، خواستار تدوین برنامههای پدافند غیرعامل، مدیریت ریسک، و ارتقاء سطح تابآوری زیرساختهای حوزه آرد و نان استان شد و بر حمایت همهجانبه از تولیدکنندگان، نانوایان و فعالان حملونقل این حوزه بهعنوان خط مقدم امنیت غذایی کشور تأکید کرد.
ضمیمه :