وارش نیوز / علی منتظر ؛ دکتر محمد پنبهچی، معاون توسعه مدیریت، منابع و برنامهریزی دانشگاه علوم پزشکی مازندران، در مراسم افتتاحیه ضمن خیرمقدم به شرکتکنندگان، بر اهمیت برنامهریزی دقیق و هماهنگی بین دانشگاههای علوم پزشکی برای ارتقای همکاریهای بیندستگاهی و بهبود فرآیندهای ارزیابی تاکید کرد و اظهار امیدواری کرد؛ این رویداد دو روزه منجر به ارتقاء هماهنگی و اثربخشی برنامههای عملیاتی در حوزه سلامت شود.
دکتر پنبهچی در سخنان خود بر لزوم پیگیری قوی و منسجم برنامههای عملیاتی تاکید کرد و گفت: باید پازلها را درست بچینیم و از میان طرحهای متعدد، برنامه نهایی را با دقت انتخاب کنیم.
وی افزود: دستیابی به نتایج موثر، مستلزم هدفگذاری صحیح و حرکت گام به گام به سوی اهداف است.
معاون توسعه مدیریت دانشگاه علوم پزشکی مازندران همچنین اشاره کرد: در حوزه سلامت، برنامهریزی دقیق برای درک نقش هر فرد و هر بخش در تصویر بزرگ از اهداف کلان موسسه ضروری است.
وی تصریح کرد: زمانی جامعه توسعه مییابد که به نقطهای میرسد که مولفههای جدیدی در ساختار قدرت سازمانی بروز مینماید لذا در حوزه مدیریت، با واگذاری مسئولیتها به افراد، در کنار افزایش آگاهی و مهارت و در راستای اهداف اصلی؛ ضروری به نظر میرسد.
دکتر پنبهچی تبیین روشن اهداف و ارزشهای موسسه و آگاهی همه افراد از نقش خود در آن را موثرترین اقدام در کارآندی و اثربخشی دائمی سیستم دانست و از کارکنان حوزه توسعه خواست تا منسجم و قدرتمند حرکت کرده و همواره اهداف کلان را مد نظر قرار دهند.
به گفته معاون توسعه مدیریت، منابع و برنامه ریزی دانشگاه علوم پزشکی مازندران، هدف اصلی برنامهریزی عملیاتی، استفاده بهینه از انرژی و توان سازمان و اطمینان از انجام صحیح امور است.
دکتر پنبهچی در پایان سخنان با اشاره به تلاش وزارت بهداشت برای ایجاد پیوند میان منابع و برنامهها، ابراز امیدواری کرد که دانشگاه علوم پزشکی مازندران میزبان شایستهای برای شرکت کنندگان بوده باشد.
در ادامه این کارگاه آموزشی توانافزایی و کارگاه آموزشی برنامهریزی عملیاتی دانشگاههای علوم پزشکی کلان منطقه یک کشور ، دکتر سیداحمد احمدی، رئیس موسسه عالی توسعه و تربیت مدیران نظام حوزه سلامت ایران، بعنوان سخنران و مدرس این برنامه آموزشی به تشریح اهمیت برنامهریزی، تفکر سیستمی، و مفاهیم کارایی و اثربخشی برنامه عملیاتی حوزه سلامت پرداخت.
ضمیمه :