وارش نیوز / سارااسماعیلی ؛ سرهنگ کارآگاه مجید باقری جامخانه در راستای اجرای طرح جمعآوری اتباع بیگانه فاقد مدارک قانونی، نیروی انتظامی شهرستان آمل موفق به شناسایی و دستگیری ۳۷۲ نفر از اتباع غیرمجاز در سطح این شهرستان شد.
وی ادامه داد: این اقدام در پی بررسیهای دقیق میدانی و همکاری واحدهای تخصصی صورت گرفت که هدف آن ارتقای امنیت اجتماعی، ساماندهی وضعیت مهاجران و جلوگیری از بروز مشکلات انتظامی ناشی از حضور افراد فاقد هویت قانونی بود.
فرمانده انتظامی شهرستان آمل تصریح کرد: نیروهای اجرایی این عملیات با رعایت اصول انسانی و حفظ کرامت افراد، فرآیند انتقال و بررسی مدارک را بصورت منظم و قانونی انجام دادند.
سرهنگ باقری اظهار کرد: تلاش شبانهروزی نیروهای انتظامی و همکاری دقیق نهادهای مربوطه نشاندهنده عزم جدی این مجموعه در حفظ نظم، آرامش شهروندان و جلوگیری از تخلفات قانونی است، زحمات این عزیزان نقش مهمی در ایجاد امنیت پایدار ایفا میکند و مردم با قدردانی از پلیس، خواستار ادامه چنین برنامههایی در جهت بهبود وضعیت اجتماعی و امنیتی منطقهاند.
طرد ۷۳ تبعه غیر مجاز از تنکابن
فرمانده انتظامی شهرستان تنکابن از دستگیری ۷۳ نفر از اتباع فاقد مجوز قانونی در آن شهرستان خبر داد.
سرهنگ بهادر دیلمی درباره این خبر اظهار کرد: در پی کسب اخبار واصله مبنی بر حضور اتباع بیگانه غیرمجاز در سطح شهرستان، بررسی موضوع در دستور کار پلیس قرار گرفت.
وی افزود: مأموران پلیس اطلاعات و امنیت و انتظامی با انجام کارهای اطلاعاتی موفق شدند ۷۳ نفر از اتباع بیگانه غیرمجاز را شناسایی و پس از هماهنگی قضائی آنها را در مخفیگاهشان دستگیر کنند.
سرهنگ دیلمی با بیان اینکه این افراد بصورت غیرمجاز وارد شهرستان شده بودند، تصریح کرد: از همشهریان درخواست داریم از بهکارگیری اتباع خارجی غیر مجاز در هرگونه مشاغل بطور جدی خودداری نمایند که در صورت مشاهده با شخص خاطی برخورد قانونی صورت میگیرد.
قربانیان لینک آلوده در پوشش ابلاغ اوراق قضایی
فرمانده انتظامی شهرستان گلوگاه از کشف پرونده لینکهای آلوده؛ در پوشش ابلاغ اوراق فضایی به ارزش یک میلیارد و ۱۵۰ میلیون ریال در آن شهرستان خبر داد.
سرهنگ سید احمد خشور در تشریح این خبر، اظهار کرد: درپی وقوع یک فقره پرونده ارجاعی مبنی بر کلاهبرداری و برداشت غیر مجاز از طریق، ارسال لینکهای آلوده در پوشش ابلاغ اوراق قضایی، رسیدگی به پرونده در دستور کار افسران پلیس فتا قرار گرفت.
وی ادامه داد: در تحقیقات و سیر رسیدگی به پرونده مشخص شده فرد با مشاهده پیامک ابلاغ اوراق قضایی و از طریق واردشدن به لینک آلوده، غافل از ماهیت مجرمانه لینکهای ارسالی به آدرس آلوده مراجعه که در نهایت موجب برداشتهای اینترنتی غیرمجاز شده است.
سرهنگ خشور افزود: افسران پلیس فتا با بررسی مستندات و مدارک موجود و اقدامات تخصصی موفق شدند متهم که ساکن استان همجوار بوده را شناسایی و مبلغ یک میلیارد و ۱۵۰ میلیون ریال که مورد کلاهبرداری شده را بازگردانند.
فرمانده انتظامی شهرستان گلوگاه از سیر مراحل قضائی پرونده متشکله گفت و اضافه کرد: کلاهبرداران از طریق آگهیهای جعلی اغوا کننده مثل سهام عدالت و راه اندازی کسب و کار و در سایتهای درج آگهی مثل دیوار با دریافت بیعانه از شهروندان کلاهبرداری میکنند که شایسته است شهروندان با هوشیاری، وارد هر لینک آلوده نشده و قبل از حصول اطمینان از درستی معامله و مشاهده کالا، بیعانهای پرداخت نکنند.