امروز : پنج شنبه ۱۹ تیر ۱۴۰۴ - ۰۴:۰۶
سرویس : اقتصاد زمان :   ۱۴۰۴/۴/۱۸ - ۱۹:۳۵ شناسه خبر : ۲۱۲۸۸

بیش از ۷۰ درصد شالیزارهای بابل به مرحله خوشه‌دهی رسید سرپرست مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان بابل از خوشه‌دهی بیش از ۷۰ درصد شالیزارهای این شهرستان خبر داد و بر لزوم مدیریت صحیح آبیاری و توجه به زمان مناسب برداشت محصول تاکید کرد.

وارش نیوز/ علی منتظر ؛ شهیدی پور با اعلام این خبر افزود: از مجموع ۴۷ هزار و ۸۶۳ هکتار اراضی شالیزاری در بابل، ۴۳ هزار و ۶۹۴ هکتار به کشت ارقام طارم (محلی) و ۴ هزار و ۱۶۹ هکتار به کشت ارقام پرمحصول اختصاص دارد. وی تصریح کرد که حدود ۳۴ هزار هکتار از اراضی زیر کشت ارقام طارم (محلی) در حال حاضر در مرحله خوشه‌دهی قرار دارند.

شهیدی پور با اشاره به اهمیت آبیاری مناسب در این مرحله، به شالیکاران توصیه کرد که از ایجاد تنش رطوبتی در زمان خوشه‌دهی و گلدهی جلوگیری کنند، زیرا این امر می‌تواند منجر به عدم تلقیح و افزایش پوکی دانه شود.

این مقام مسئول در ادامه بر اهمیت تشخیص زمان مناسب برداشت شالی تاکید کرد و اظهار داشت: برداشت زودهنگام یا دیرهنگام می‌تواند باعث ریزش محصول، افزایش شکستگی در خشک‌کن و بالا رفتن هزینه‌های تولید شود.

مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان بابل همواره بر حمایت از تولیدکنندگان و تلاش برای افزایش بهره‌وری در بخش کشاورزی تاکید دارد و از شالیکاران درخواست دارد تا با رعایت نکات فنی و کارشناسی، نسبت به تولید محصولی با کیفیت و کمیت مطلوب اقدام نمایند.

 

ارسال نظر

نام :
ایمیل:(اختیاری)
متن نظر:
ارسال

• نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.


• نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.


آخرین اخبار
بیشتر