امروز : شنبه ۱۷ مرداد ۱۴۰۵ - ۲۱:۲۵
سرویس : اجتماعی زمان :   ۱۴۰۵/۵/۱۷ - ۲۰:۳۶ شناسه خبر : ۲۷۰۴۰

اختصاصی /وارش نیوز : دکتر علی بابایی کارنامی عصر امروز در نشست خبری با اصحاب رسانه بمناسبت روز خبرنگار با عنوان اینکه ، ابعاد پیچیده بحران‌های مالی در حوزه تأمین اجتماعی، نقش استراتژیک اتاق‌های فکر دشمن در تضعیف اقتصاد ملی و ضرورت گذار از رقابت‌های سیاسی به سمت اتحاد ملی در برابر تهدیدات خارجی از موضوعات مهم و اولویت دار است که باید مورد توجه قرار گیرد ، خاطرنشان کرد :

 

در حوزه تأمین اجتماعی، مبالغ مربوط به پرداخت حقوق و مزایا بسیار سنگین است؛ به طوری که برآوردهای اخیر نشان می‌دهد نیاز به پرداخت حقوق بیش از ۲۵۳ هزار میلیارد تومان است. با توجه به ورودی‌های بیمه‌ای که حدود ۱۷۷ هزار میلیارد تومان برآورد می‌شود، شکاف مالی بسیار عمیق است.

 

وی ادامه داد :

 

  فشارهای سنگین مالی باعث شده است که حتی پرداخت حقوق بازنشستگان، به چالشی بسیار دشوار تبدیل گردد و فضای کافی برای پیشبرد پروژه‌های عمرانی و رفع دغدغه‌های معیشتی مردم فراهم نشود.

 

 وی گفت :

 

  آمارهای اقتصادی، صرفاً ادعای شخصی نیست، بلکه با استناد به گزارش‌های نهادهای بین‌المللی از جمله بانک جهانی قابل بررسی و مطالعه است.

 

 وی اظهار داشت: 

 

آنچه امروز با آن روبرو هستیم، حاصل طراحی‌های دقیق و با حساب‌وکتاب‌های بزرگ در اتاق‌های فکر دشمن است که هدفشان خارج کردن نظام جمهوری اسلامی از چرخه حکمرانی جهانی است. پیمان‌های نظامی و اقتصادی اخیر در منطقه، نمونه‌ای از این طراحی‌ها برای تضعیف ساختار اقتصادی و سیاسی کشور است.

 

وی در ادامه با اشاره به ضرورت امنیت ملی، تأکید کرد: 

 

در مواجهه با تهدیدات جدی دشمن، نباید اجازه داد اختلافات سیاسی مانع از همبستگی شود. تجربه نشان داده که حتی در صورت وجود رقابت‌های سیاسی میان شخصیت‌های برجسته، در مسائل کلان ملی و امنیت کشور، باید اتحاد داشته باشیم. ما باید در کنار هم، با مشورت و تذکر سازنده، در برابر دشمن بایستیم و از ظرفیت‌های ملی خود استفاده کنیم.

 

نماینده مردم ساری و میاندورود در مجلس شورای اسلامی افزود :

 

 رسانه‌ها وظیفه نقد و بازتاب حقیقت را بر عهده دارند، اما نقد را می‌پذیریم، تخریب را قبول نداریم. برخی افراد به نام رسانه و افکار عمومی، در حقیقت به دنبال ایجاد خوراک رسانه‌ای، لابی‌گری و بازی‌های پشت‌پرده هستند.

 

وی افزود: 

 

رسانه وظیفه دارد هم در اشتباهات ما تذکر دهد و هم در مسیر پیشرفت، با ما همراه باشد. مسئولیت ما در برابر افکار عمومی و رهبری، پاسخگویی است و نباید اجازه داد رسانه‌ها به ابزاری برای تخریب یا لابی‌گری‌های شخصی تبدیل شوند

  

وی در پایان، با نگاهی به وضعیت استان مازندران و شهر ساری، بر لزوم گذار از رویکردهای محدود به سمت توسعه همه‌جانبه تأکید کرد و گفت :

 

 پیشرفت استان تنها با تعامل جمعی و نگاه عالمانه ممکن است. از هیچ تلاشی برای تقویت جایگاه و صدای شهر ساری دریغ نخواهم کرد چرا که اهمیت تبدیل شدن این شهر به یک مرکز اثرگذار

با کیفیت بالا مورد تأکید است .

ارسال نظر

نام :
ایمیل:(اختیاری)
متن نظر:
ارسال

• نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.


• نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.


آخرین اخبار
بیشتر