امروز : پنج شنبه ۱۳ شهریور ۱۴۰۴ - ۱۵:۱۹
سرویس : اجتماعی زمان :   ۱۴۰۴/۶/۱۱ - ۱۰:۵۵ شناسه خبر : ۲۱۷۵۵

آماده‌باش نیروهای هلال‌احمروهشدار سیلاب سازمان امدادونجات جمعیت هلال احمر در اطلاعیه ای با اعلام هشدار سیلاب و آماده‌باش نیروهای هلال‌احمر افزود: بر اساس پیش‌بینی‌های سازمان هواشناسی، دمای پاییزی از امروز به نیمه شمالی کشور می‌رسد و در برخی استان‌ها وقوع پدیده‌های جوی خطرآفرین پیش‌بینی می‌شود.

سازمان امدادونجات جمعیت هلال احمر در اطلاعیه ای با اعلام هشدار سیلاب و آماده‌باش نیروهای هلال‌احمر افزود: بر اساس پیش‌بینی‌های سازمان هواشناسی، دمای پاییزی از امروز به نیمه شمالی کشور می‌رسد و در برخی استان‌ها وقوع پدیده‌های جوی خطرآفرین پیش‌بینی می‌شود.

به گزارش وارش نیوز ، جمعیت هلال احمر طی این اطلاعیه ای اعلام کرد: در جاده‌های مازندران طی ساعات بعدازظهر رگبار و رعدوبرق رخ خواهد داد و احتمال وقوع سیلاب، طغیان رودخانه‌ها و سقوط سنگ در محورهای کوهستانی این استان وجود دارد؛ بنابراین هموطنان باید با احتیاط تردد کنند.

براساس گزارش این اطلاعیه همچنین بارش‌های موسمی در استان هرمزگان همچنان تداوم دارد و در ارتفاعات و دامنه‌ها احتمال طغیان رودخانه‌های فصلی بالا است.

روابط عمومی سازمان امدادو نجات تأکید کرد: تیم‌های امدادی و عملیاتی هلال‌احمر در استان‌های درگیر در آماده‌باش کامل قرار دارند.

جمعیت هلال احمر در این اطلاعیه از هموطنان خواسته است در شرایط هشدار از اتراق در حاشیه رودخانه‌ها، مسیل‌ها و مناطق کوهستانی خودداری کرده و در صورت بروز حادثه، بلافاصله با شماره اضطراری ۱۱۲ تماس بگیرند.

 

ارسال نظر

نام :
ایمیل:(اختیاری)
متن نظر:
ارسال

• نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.


• نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.


آخرین اخبار
بیشتر