به گزارش روابط عمومی دانشگاه مازندران،
این ارزیابی توسط یک تیم تحقیقاتی از دانشگاه استنفورد صورت گرفته و نتایج آن اخیراً در نشریه Plos Biology منتشر شده است. این ردهبندی مبتنی بر دیتابیس پژوهشی یکصد هزار دانشمند به تفکیک دو بازه زمانی بلند مدت(تا پایان سال ۲۰۱۹) و کوتاه مدت( فقط سال ۲۰۱۹) بوده است.
بر اساس این گزارش، در آخرین بهروزرسانی این پایگاه، که بر اساس استنادات ارجاعی پایگاه دادههای علمی Scopus انجام میشود، 8 نفر از اعضای هیأتعلمی دانشگاه مازندران، در فهرست نهایی قرار گرفتند.
بر اساس این گزارش، در این لیست که توسط دانشگاه استنفورد ایجاد شده است، اسامی دکتر کوروش نوذری، دکتر جهانبخش رئوف، دکتر رضا اوجانی، دکتر موسی قائمی، دکتر حسین جعفری، دکتر مصطفی اسلامی، دکتر حشمتاله علینژاد و دکتر شهرام قاسمی میر به دلیل استنادات بالای مقالات تحقیقی و سهم بهسزایی که در پیشرفت حوزههای تخصصی داشتهاند دیده میشود.
یادآور میشود: گزارش تهیهشده توسط متخصصان در دانشگاه استنفورد، لیستی از دانشمندان را شامل میشود که مقالات منتشرشده آنها، پیشرفت در زمینههای مربوطه را تسریع و بر بهرهوری سایر پژوهشگران نیز تاثیر بهسزایی داشته است.
بر اساس این فهرست، از کل ایران ۴۳۳ پژوهشگر در لیست ۲ درصد دانشمندان برتر جهان قرار گرفتهاند که از این میان، 8 پژوهشگر، عضو هیأت علمی دانشگاه مازندران میباشند.

دکتر کوروش نوذری - دانشکده علوم پایه

دکتر جهانبخش رئوف - دانشکده شیمی
_69127.JPG)
دکتر رضا اوجانی - دانشکده شیمی

دکتر موسی قائمی - دانشکده شیمی

دکتر حسین جعفری - دانشکده علوم ریاضی

دکتر مصطفی اسلامی - دانشکده علوم ریاضی

دکتر حشمتاله علینژاد - دانشکده شیمی
دکتر قاسمی میر - دانشکده شیمی