امروز : جمعه ۷ اردیبهشت ۱۴۰۳ - ۲۰:۲۴
سرویس : اجتماعی زمان :   ۱۳۹۸/۹/۱۰ - ۱۲:۰۵ شناسه خبر : ۵۸۹۹

نبود رمز پویا عامل کلاهبرداری از حساب بانکی مرضیه زن جوان و مالباخته در مورد ماجرای از دست دادن پول در حسابش نامه ای برای وارش نیوز فرستاد.

«زهرا حمیدی» از مخاطبان وارش نیوز با ارسال متنی نوشت:
دختر جوان بعد از ماه‌ها تلاش در یک پروژه تحقیقاتی ۳ میلیون تومان دست مزد دریافت کرده بود اما بعد از واریز، پول توسط هکر از حسابش خارج می‌شود و کار به شکایت در دادگستری و پلیس فتا می‌رسد، طبق گفته‌های این دختر پلیس فتا به او گوشزد می‌کند که برنامه‌های مثل شیپور، دیوار و آپ درگاه ایمنی ندارد و حتی خرید شارژ آنلاین هم یکی از همین عوامل است و باید از رمز یک بار مصرف استفاده کرد.

مرضیه زن جوان و مالباخته در مورد ماجرای از دست دادن پول در حسابش نامه ای برای وارش نیوز فرستاد.

وی در این نامه نوشت: «روز چهارشنبه پیامک برداشت از حساب برای من آمد، در کل سه میلیون در حساب بانگ پاسارگاد داشتم که کل آن برداشت شده بود. در عرض پنچ دقیقه اول یک میلیون و دویست تومان از حساب کم شد و بعد بقیه‌ی آن را خالی کردند، در صورتی که هیچ خریدی و برداشتی انجام نداده بودم.
بدون وقفه به پلیس ۱۱۰ تماس گرفتم و من را راهنمایی کردند تا به بانک مراجعه کنم و پرینت حسابم را بگیرم و بعد به پلیس فتا بروم، البته به من گفتند پلیس فتا پنچ شنبه‌ها نیست و باید شنبه مراجعه کنم. من هم پنچ شنبه بانک رفتم و پرینت حساب و شماره کارت‌هایی که پول به آنها واریز شده را گرفتم، اما بانک دیگر هیچ کمکی نکرد و نگفت به حساب چه کسانی واریز شده است.
پول من به حساب دو نفر واریز شده بود، پنچ شنبه و جمعه گذشت و به دادسرا رفتم، برای یک شکایت که همه چیز آن کامل مشخص است کلی هزینه کردم و بعد از تشکیل پرونده گفتند باید به پلیس فتا مراجعه کنم.
در دادسرا فقط من نبودم و مالباخته‌های زیادی بودند، مثلا کسی بود که ۷۰ میلیون از حسابش را خالی کرده بودند حتی یکی پول پیش خانه‌اش را از دست داده بود. شنبه به پلیس فتا رفتم و همکاری خوبی داشتند، اما می‌گفتند ما به تمام بانک‌ها گفتیم رمزهای دوم را جمع‌آوری کنند اما خیلی تعلل می‌کنند و بانک باید همان موقع حساب تو را می‌بست چون این حساب دیگر به درد نمی‌خورد و پول شوها از این شماره حساب استفاده می‌کنند.
پلیس فتا می‌گفت حتی شخصی که پول من به حساب او واریز شده هم مقصر نیست و افراد دیگر پول را جابه جا می‌کنند، بیشتر این حساب‌ها در ترکیه است و بعد تبدیل به لیر می‌شود. یکی از راه‌های که امکان دارد از حساب‌ها سواستفاده شود برنامه‌های دیوار، شیپور، آپ است و حتی مراحل خرید شارژ اینترنتی هم درگاه‌های ناامنی دارد و باید حتما از شارژهای یک بار مصرف استفاده کنیم.
حالا من باید یک ماه دیگر دوباره پیگیر موضوع شوم در صورتی که فتا گفت اگر همان روز و یا فردای آن روز می‌آمدی احتمال برگشت پول به حسابت بیشتر بود در صورتی که پلیس ۱۱۰ من را به اشتباه راهنمایی کرد.»

 

ارسال نظر

نام :
ایمیل:(اختیاری)
متن نظر:
ارسال

• نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.


• نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.


آخرین اخبار
بیشتر