امروز : سه شنبه ۱۴ مهر ۱۴۰۵ - ۲۳:۰۸
سرویس : اجتماعی زمان :   ۱۴۰۵/۷/۱۴ - ۲۲:۱۶ شناسه خبر : ۲۸۵۹۹

تفاهم‌نامه دانشگاه آزاد و هیئت فوتبال مازندران برای ارتقای سلامت و توانمندسازی ورزشکاران امضا شد تفاهم‌نامه همکاری دانشگاه آزاد اسلامی استان مازندران و هیئت فوتبال استان با هدف توسعه همکاری‌های علمی و تخصصی، ارتقای سلامت ورزشکاران، برگزاری دوره‌های توانمندسازی و استفاده از ظرفیت‌های دانشگاه در حوزه پزشکی و سلامت ورزشکاران به امضا رسید

به گزارش وارش نیوز و به نقل از روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی استان مازندران، دکتر عبدالرضا بابایی، رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان مازندران و واحد ساری، در این مراسم با اشاره به ظرفیت‌های علمی و آموزشی دانشگاه آزاد اسلامی اظهار کرد: این تفاهم‌نامه زمینه همکاری بیش از پیش دو مجموعه را فراهم می‌کند و در قالب آن، تبادلات علمی، به‌ویژه در حوزه پزشکی و سلامت ورزشکاران، برگزاری دوره‌های توانمندسازی، همایش‌ها و کارگاه‌های تخصصی دنبال خواهد شد.

وی افزود: این همکاری می‌تواند به ارتقای سطح توانمندی مربیان و ورزشکاران کمک کند و در مقابل، برای همکاران گروه تربیت بدنی دانشگاه نیز زمینه استفاده از ظرفیت‌های موجود در حوزه ورزش را فراهم کند.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان مازندران و واحد ساری با اشاره به ظرفیت‌های ورزشی استان مازندران عنوان کرد: استان مازندران از استعدادهای بسیار زیادی در حوزه ورزش برخوردار است که بخش زیادی از این استعدادها بالفعل شده، اما همچنان بخشی از ظرفیت‌ها بالقوه است و نیازمند تلاش مستمر است.

بابایی ادامه داد: علاقه‌مندی جوانان استان به حوزه ورزش، به‌ویژه فوتبال و فوتسال، نیازمند توجه ویژه است و امکانات دانشگاه آزاد اسلامی در واحدهای مختلف استان در خدمت هیئت فوتبال قرار دارد تا با کمک و مشارکت یکدیگر، توسعه ورزش، فوتبال و فوتسال و همچنین موضوع بسیار مهم سلامت در عرصه ورزش را دنبال کنیم و به نقطه ایده‌آل برسیم.

در ادامه، دکتر رحیم درزی خلردی، رئیس هیئت فوتبال مازندران، با تأکید بر اهمیت سلامت در توسعه ورزش اظهار کرد: توسعه بدون سلامت هیچ‌وقت امکان‌پذیر نیست و با امضای تفاهم‌نامه میان هیئت فوتبال و دانشگاه آزاد اسلامی، مسیر جدیدی برای ارتقای سلامت بازیکنان استان مازندران ایجاد شده است

وی افزود: در استان مازندران تعداد ورزشکاران سازمان‌یافته کم نیست و حدود ۳۰ تا ۴۰ هزار ورزشکار سازمان‌یافته و بیش از ۵۰۰ باشگاه در استان فعالیت دارند. این تفاهم‌نامه می‌تواند مسیری برای فوتبال استان باز کند تا بازیکنان با فراغ بال، طیب خاطر و بدون استرس وارد مسابقات شوند و از نظر سلامت و پزشکی با کمترین مشکل مواجه باشند.

رئیس هیئت فوتبال مازندران با اشاره به ظرفیت‌های دانشگاه آزاد اسلامی در حوزه پزشکی و سلامت ورزشکاران گفت: دانشگاه آزاد اسلامی ظرفیت‌های زیادی دارد که می‌تواند به فوتبال مازندران کمک کند و تاکنون نیز در این زمینه اقدامات و همکاری‌هایی انجام شده است.

درزی خلردی خاطرنشان کرد: با امضای این تفاهم‌نامه، این همکاری قانونمندتر شده و در دوره‌های بعدی نیز از ظرفیت دانشگاه آزاد اسلامی در شهر ساری و شهرستان‌های استان مازندران استفاده خواهیم کرد.

ارسال نظر

نام :
ایمیل:(اختیاری)
متن نظر:
ارسال

• نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.


• نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.


آخرین اخبار
بیشتر