امروز : چهارشنبه ۲۵ شهریور ۱۴۰۵ - ۰۰:۳۰
سرویس : اقتصاد زمان :   ۱۴۰۵/۶/۲۴ - ۲۳:۳۰ شناسه خبر : ۲۷۴۳۰

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی مازندران خبر داد: رکوردشکنی مازندران در صادرات محصولات تعاونی مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی مازندران از رکوردشکنی استان در تشکیل تعاونی‌ها، عضویت بیش از ۲ میلیون و ۵۰۰ هزار نفر و صادرات ۱۲۰ میلیون دلاری تعاونی‌های مازندران در دولت چهاردهم خبر داد.

اختصاصی /وارش نیوز: سید علی‌اصغر حسینی‌شیروانی در گفتگو با خبرنگار گروه اقتصادی پایگاه خبری تحلیلی «بلاغ»، با اشاره به بازدید از چند شرکت تولیدی و خدماتی بخش تعاونی شهرستان آمل گفت: این میزان تسهیلات حمایتی به بیش از ۶۵ شرکت تعاونی، متناسب با ارائه طرح‌های توجیهی و اولویت‌هایی که برای راه‌اندازی و توسعه تعاونی‌های مازندران وجود داشت، پرداخت شد.

 

وی تعداد شرکت‌های تعاونی تولید در مازندران را بیش از هشت هزار شرکت اعلام کرد و افزود: این شرکت‌های تعاونی در بخش‌های مختلف کشاورزی، صنعت، گردشگری و خدمات در استان فعال هستند.

 

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی مازندران با اشاره به اینکه این استان در رتبه نخست تشکیل تعاونی‌ها در سطح کشور قرار دارد، تصریح کرد: در حال حاضر بیش از دو میلیون و ۵۰۰ هزار نفر عضو شرکت‌های تعاونی استان هستند که این امر نشان‌دهنده توانمندی‌های بالای مازندران در حوزه اقتصاد مشارکتی است.

 

حسینی‌شیروانی به توانمندی برخی شرکت‌های تعاونی تولیدی و خدماتی مازندران که تولیدات صادرات‌محور دارند، اشاره کرد و گفت: میزان صادرات تعاونی‌های مازندران در دولت چهاردهم ۱۲۰ میلیون دلار بوده که در حوزه‌های مختلف انجام شده است.

 

حمایت از تعاونی فرهنگیان؛ رفع مطالبات به حق در دستور کار

 

بیژن پولادی، فرماندار ویژه آمل نیز در این بازدید با تأکید بر اینکه شرکت تعاونی فرهنگیان شهرستان آمل با دارا بودن بیشترین تعداد اعضا، به‌عنوان یکی از شرکت‌های بزرگ تعاونی در سطح این شهرستان و حتی مازندران است، تصریح کرد: باید در این زمینه با حمایت مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی مازندران، نگاه ویژه‌ای به رفع مشکلات و مطالبات به حق این شرکت در شهرستان آمل شود.

 

فرماندار آمل با بیان اینکه جامعه بزرگ فرهنگیان نیازمند خدمات شایسته و درخور شأن است و همه ما به نوعی به این قشر از جامعه بدهکار هستیم، اضافه کرد: نوع خدمات و فعالیت شرکت تعاونی فرهنگیان آمل با بیش از نیم قرن سابقه در این شهرستان شایسته تقدیر است و از همین رو در راستای تأمین مکان مورد نیاز برای توسعه و تقویت این شرکت در جایگاه اداری شهرستان، تسهیل‌گری و حمایت خواهیم کرد.

 

تعاونی فرهنگیان آمل خواستار راه‌اندازی شعبه دوم شد

 

در این نشست، مدیرعامل شرکت تعاونی فرهنگیان شهرستان آمل نیز با اشاره به قدمت بیش از ۵۴ ساله این شرکت در این شهرستان گفت: این شرکت در طول بیش از نیم قرن گذشته خدمات قابل توجهی داشته و اکنون تنوع این خدمات با توجه به جامعه هدف زیاد آن بیشتر شده است.

 

سید محمد پژومان افزود: با توجه به عضویت بیش از ۶ هزار نفر از فرهنگیان شهرستان آمل در شرکت تعاونی و تنوع خدمات در تنها شعبه این شرکت در آمل، در حال حاضر با کمبود فضای عرضه محصولات مواجه هستیم و از همین رو انتظار است فرماندار آمل به‌عنوان رئیس شورای آموزش و پرورش شهرستان، در راستای شناسایی و اختصاص مکان مازاد حوزه‌های آموزشی شهرستان به این شرکت برای راه‌اندازی شعبه دوم شرکت تعاونی فرهنگیان آمل حمایت ویژه داشته باشد.

 

این بازدید در حالی برگزار شد که فعالان تعاونی آمل، تقویت زیرساخت‌ها، رفع موانع و تخصیص فضاهای مازاد را کلید توسعه اقتصاد مشارکتی و خدمت بهتر به فرهنگیان می‌دانند؛ مطالبه‌ای که مسئولان حاضر در بازدید بر پیگیری آن تأکید کردند.

ارسال نظر

نام :
ایمیل:(اختیاری)
متن نظر:
ارسال

• نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.


• نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.


آخرین اخبار
بیشتر