امروز : پنج شنبه ۱۲ شهریور ۱۴۰۵ - ۰۳:۲۹
سرویس : اقتصاد زمان :   ۱۴۰۵/۶/۱۱ - ۲۳:۴۳ شناسه خبر : ۲۷۳۰۰

استفاده از تریلرهای گاز فشرده راهکار پایداری فشار در نقاط بحرانی شبکه گاز انتقال گاز فشرده با تریلر به نقاطی از شبکه که با کاهش فشار مواجه می‌شوند یکی از سناریو‌های مورد بررسی شرکت گاز است.

به گزارش وارش نیوز و به نقل از خبرگزاری صدا و سیمای مازندران، مدیرعامل شرکت گاز مازندران در نشست تخصصی مشترک صنعت و دانشگاه با تأکید بر ضرورت تبدیل دانش دانشگاهی به راهکار‌های اجرایی، گفت: برای مدیریت ناترازی گاز طبیعی و حفظ پایداری شبکه در فصل سرد، از ظرفیت علمی و تخصصی دانشگاه‌های استان و خرد جمعی اساتید و پژوهشگران استفاده خواهیم کرد.

 

هژبر جوادی افزود: شرایط شبکه گاز استان به گونه‌ای است که باید از همه ظرفیت‌های علمی، فنی و اجرایی برای مدیریت مصرف و تأمین پایدار گاز استفاده کنیم. 

 

وی با بیان اینکه ارتباط شرکت گاز با دانشگاه‌های مازندران سابقه خوبی دارد و امروز بیش از گذشته به این ارتباط برای حل مسائل واقعی صنعت نیاز داریم، ادامه داد: انتظار ما از دانشگاه‌ها ارائه راهکار‌هایی صرفاً تئوریک نیست، بلکه به دنبال راهکار‌های علمی، اقتصادی و عملیاتی هستیم که بتوان آنها را در کوتاه‌مدت در بخش‌های مختلف شبکه و مصرف اجرا کرد.

 

جوادی یکی از محور‌های مهم همکاری را بهینه‌سازی مصرف انرژی عنوان کرد و گفت: فرسودگی تجهیزات گرمایشی، راندمان پایین برخی موتورخانه‌ها، ساختمان‌های انرژی‌بر و رعایت نشدن کامل الزامات مبحث ۱۹ مقررات ملی ساختمان، از عوامل افزایش مصرف گاز در استان است.

 

مدیرعامل شرکت گاز مازندران با اشاره به وجود تعداد زیادی بخاری پرمصرف در مازندران گفت: اصلاح تجهیزات گرمایشی می‌تواند نقش مهمی در کاهش مصرف داشته باشد، اما باید راهکار‌هایی متناسب با توان اقتصادی خانوار‌ها طراحی شود

 

جوادی همچنین از بررسی استفاده از ظرفیت گاز فشرده طبیعی یا سی ان جی برای شرایط اضطراری خبر داد و افزود: انتقال گاز فشرده با تریلر به نقاطی از شبکه که با افت فشار مواجه می‌شوند، یکی از سناریو‌های مورد بررسی شرکت گاز است

وی تأکید کرد: دانشگاه می‌تواند با ارائه راهکار‌های نوآورانه، به افزایش بهره‌وری، کاهش مصرف و افزایش تاب‌آوری شبکه گازرسانی استان کمک کند.

ارسال نظر

نام :
ایمیل:(اختیاری)
متن نظر:
ارسال

• نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.


• نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.


آخرین اخبار
بیشتر