امروز : دوشنبه ۱ دی ۱۴۰۴ - ۱۶:۳۳
سرویس : اجتماعی زمان :   ۱۴۰۴/۱۰/۱ - ۱۴:۲۶ شناسه خبر : ۲۴۵۹۷
مدیرکل انتقال خون استان تاکید کرد :
کاهش ذخایر خونی در مازندران مشارکت گسترده مردم را می طلبد مدیرکل انتقال خون مازندران با تأکید بر نیاز فوری به همه گروه‌های خونی گفت: کاهش ذخایر خونی در استان، مشارکت گسترده مردم در اهدای خون را بیش از گذشته ضروری کرده است.

به گزارش وارش نیوز؛ عبدالله محمدی فیروزجایی روز دوشنبه در نشست مدیریت بحران مازندران در ساری با اشاره به شرایط ویژه این روزهای استان افزود: سرمای هوا و افزایش مصرف خون و فرآورده‌های خونی موجب شده ذخایر خونی مازندران با کاهش جدی مواجه شود.

مدیرکل انتقال خون مازندران ادامه داد: حضور گسترده گردشگران و همچنین بیماران تالاسمی که به‌صورت مستمر نیازمند دریافت خون هستند، مصرف خون را در استان به شکل قابل توجهی افزایش داده است.

وی با هشدار نسبت به کاهش ذخایر خونی گفت: امروز بیش از هر زمان دیگری نیازمند مشارکت همگانی هستیم و همه گروه‌های خونی برای نجات جان بیماران ضروری است.

محمدی فیروزجایی افزود: در صورت استقبال مردم در محلات پرجمعیت، تیم‌های سیار انتقال خون آمادگی کامل دارند تا با حضور در این مناطق، فرآیند خون‌گیری را تسهیل کنند.

وی گفت: مردم با درک شرایط حساس کنونی، اهدای خون را به‌عنوان یک وظیفه انسانی و اجتماعی مدنظر قرار دهند و با حضور در پایگاه‌های انتقال خون، در نجات جان بیماران سهیم شوند.

ارسال نظر

نام :
ایمیل:(اختیاری)
متن نظر:
ارسال

• نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.


• نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.


آخرین اخبار
بیشتر