امروز : پنج شنبه ۲۷ آذر ۱۴۰۴ - ۱۶:۰۹
سرویس : اجتماعی زمان :   ۱۴۰۴/۹/۲۷ - ۱۳:۰۶ شناسه خبر : ۲۴۵۶۶

آماده‌باش اورژانس ۱۱۵ مازندران برای شرایط جوی نامساعد رئیس اورژانس مازندران، از آماده‌باش کامل اورژانس ۱۱۵ این استان به منظور مقابله با شرایط جوی نامساعد خبر داد.

به گزارش وارش نیوز؛ دکتر فرزاد گوهردهی، در پی هشدار سازمان هواشناسی و اداره کل مدیریت بحران استانداری مازندران مبنی بر فعالیت سامانه بارشی اعم از برف و باران شدید،رعد و برق و وقوع مخاطرات طبیعی نظیر سیلاب، ریزش سنگ به ویژه در دامنه ها و ارتفاعات استان مازندران، اعلام کرد که تمامی نیروهای اورژانس در حالت آماده‌باش قرار دارند تا در صورت بروز هرگونه حادثه یا نیاز به خدمات اورژانس پیش بیمارستانی ، به سرعت واکنش نشان دهند.

وی همچنین از شهروندان خواست تا در این شرایط جوی احتیاط لازم را رعایت کرده و از سفرهای غیرضروری خودداری کنند. دکترگوهردهی، تأکید کرد که شماره تماس 115 همواره در دسترس است و مردم می‌توانند در صورت نیاز به کمک‌های اورژانس پیش بیمارستانی ، با این شماره تماس بگیرند.

رئیس اورژانس مازندران همچنین خاطرنشان کرد آمبولانس‌ها در نقاط مختلف استان مستقر هستند تا بتوانند به سرعت به درخواست‌های کمک پاسخ دهند.
 

ارسال نظر

نام :
ایمیل:(اختیاری)
متن نظر:
ارسال

• نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.


• نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.


آخرین اخبار
بیشتر