امروز : پنج شنبه ۱۵ آیان ۱۴۰۴ - ۲۰:۰۰
سرویس : اجتماعی زمان :   ۱۴۰۴/۸/۱۵ - ۱۷:۱۴ شناسه خبر : ۲۲۲۶۱

کشف ماینرهای غیرمجاز در شهرهای مازندران رییس پلیس امنیت اقتصادی فرمانده انتظامی استان مازندران از کشف ماينرهای غیرمجاز در شهرهای استان خبرداد.

به گزارش وارش نیوز ؛سرهنگ سامع خورشاد با اشاره به اینکه کارآگاهان پلیس امنیت اقتصادی شهرستان سیمرغ با اشراف اطلاعاتی از نگهداری دستگاه استخراج ارز دیجیتال که به صورت غیرقانونی در یک واحد صنفی مورد بهره برداری قرار گرفته بود، مطلع و بررسی موضوع را در دستور کار خود قرار دادند، گفت : ماموران بلافاصله پس از اطلاع از این موضوع با هماهنگی قضائی به محل مورد نظر اعزام که در بررسی های صورت گرفته مشخص شد، متهم واحد صنفی خود را به محلی برای فعالیت دستگاه های ماینر اختصاص داده و به صورت غیر مجاز از برق شهری استفاده می کند.

وی با اعلام اینکه در این عملیات ۹ دستگاه ماینر و متعلقات که همگی فاقد مدارک گمرکی و به صورت قاچاق تهیه شده بودند؛ کشف شد، افزود: ارزش محموله مکشوفه برابر اعلام کارشناسان مربوطه ۹ میلیارد ریال است.

رئیس پلیس امنیت اقتصادی فرماندهی انتظامی مازندران تصریح کرد: در این رابطه تمامی دستگاه ها و متعلقات موجود از محل جمع آوری و یک متهم نیز به همراه پرونده به مراجع قضائی تحویل داده شد.

کشف ماینرهای فاقد مجوز در ساری 

این مسئول با بیان اینکه ماموران پلیس امنیت اقتصادی در ادامه طرح مقابله با دستگاه های استخراج رمز ارز دیجیتال غیرمجاز از وجود ماینر در یکی از منازل خالی از سکنه در شهرستان ساری آگاه شدند، اظهار کرد: ماموران پس از انجام هماهنگی قضایی و همکاری نماینده شرکت توزیع برق به آدرس اعلامی اعزام که در بازدید از منزل مسکونی، ۶ دستگاه ماینر غیرمجاز کشف کردند.

وی گفت: برابر اعلام کارشناسان ارزش ریالی ماینرهای مکشوفه 7میلیارد ریال برآورد شد که در این خصوص یک متهم دستگیر و برای سیر مراحل قانونی به مرجع قضائی معرفی شد.

سرهنگ خورشاد خاطرنشان کرد: افرادی هستند که برای منفعت و سود بیشتر خود انرژی برق را با نصب و راه اندازی ماینرهای قاچاق هدر می دهند که این افراد با برخورد قاطع و قانونی روبرو خواهند شد و پلیس با هرگونه اخلال در روند اقتصادی طبق قانون برخورد جدی می کند .

استخراج رمز ارز دیجیتال در یک کارگاه بلوک زنی در سوادکوه 

رئیس پلیس امنیت اقتصادی فرماندهی انتظامی استان مازندران با عنوان اینکه در پی کسب خبری مبنی بر استخراج رمز ارز در یکی از کارگاه های تولیدی در شهرستان سوادکوه، موضوع در دستور کار ماموران پلیس امنیت اقتصادی استان قرار گرفت، ذکر کرد: با انجام اقدامات اطلاعاتی و فنی و شناسایی این کارگاه تولیدی، ماموران با هماهنگی قضائی و سازمان تعزیرات حکومتی و همکاری نماینده شرکت توزیع برق به آدرس اعلامی اعزام و در بازدید از این کارگاه تولیدی، ۴ دستگاه ماینر غیرمجاز را کشف کردند.

وی خاطرنشان کرد: برابر اعلام کارشناسان ارزش ریالی ماینرهای مکشوفه ۴ میلیارد ریال برآورد شد که در این خصوص متهم شناسایی و دستگیر و برای سیر مراحل قانونی به مرجع قضائی معرفی شد.

 

ارسال نظر

نام :
ایمیل:(اختیاری)
متن نظر:
ارسال

• نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.


• نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.


آخرین اخبار
بیشتر