به گزارش وارش نیوز ؛ سردار حسن مفخمی شهرستانی امروز شنبه ۱۰ آبان در تشریح جزئیات این خبر بیان کرد: در پی کسب خبری مبنی بر محصور و تصرف غیر قانونی زمین های ملی و جنگلی در یکی از مناطق شهر هچیرود، بررسی موضوع در دستور کار ماموران قرار گرفت.
وی افزود: ماموران انتظامی شهرستان چالوس به همراه یگان حفاظت منابع طبیعی پس از هماهنگی قضایی به محل مورد نظر مراجعه کردند و 9 هزار متر مربع از اراضی ملی و جنگلی را که فردی به تملک خود درآورده بود رها سازی و به آغوش طبیعت بازگردانده شد.
فرمانده انتظامی استان مازندران تصریح کرد: این زمین در چند مرحله خرید و فروش غیرقانونی در اختیار سودجویان قرار گرفته بود و همچنین ارزش زمین آزاد شده از چنگ متهم را بر اساس نظر کارشناسان 3هزار و 600 میلیارد ریال اعلام شد.
سردار مفخمی با بیان اینکه متهم در این خصوص با تشکیل پرونده به مرجع قضائی معرفی شد و بر عزم راسخ مقامات قضائی و پلیس در برخورد با هرگونه زمین خواری و تغییر کاربری تاکید کرد.
توقیف 15 تن خوراک دام فاقد مجوز در میاندورود
سرهنگ یداله طاهری با اعلام این خبر بیان کرد: در جریان اجرای طرح مبارزه با قاچاق کالا، ماموران پاسگاه انتظامی گهرباران در حین گشت زنی به 3 دستگاه کامیوم باری مشکوک و جهت بررسی آنها را متوقف کردند.
فرمانده انتظامی شهرستان میاندورود تصریح کرد: ماموران در بازرسی از کامیون ها موفق به کشف 15 تن انواع خوراک دام و طیور غیرمجاز شدند.
سرهنگ طاهری با بیان اینكه در این عملیات پلیسی 3 متهم دستگیر و به مرجع قضائی معرفی شدند، ذکر کرد: کارشناسان ارزش محموله کشف شده را بالغ بر 8 میلیارد ریال برآورد کردند.
دستگیری سارقان باغ کیوی در عباس آباد
سرهنگ قاسم عزیزی در تشریح این خبر اظهار کرد: با توجه به افزایش وقوع سرقت باغات در سطح شهرستان عباس آباد، موضوع به صورت ویژه در دستور کار ماموران تجسس کلانتری 11 قرار گرفت.
وی افزود: ماموران پس از حضور در محل های وقوع سرقت و بررسی تخصصی، تحقیقات میدانی خود را بصورت تلاش شبانه روزی انجام و با اشراف اطلاعاتی موفق به شناسایی 3 سارق شدند.
سرهنگ عزیزی با اشاره به دستگیری 3سارق حرفه ای طی عملیات های غافلگیرانه، بیان کرد: متهمان در تحقیقات اولیه منکر هرگونه سرقت بودند ولی در بازجویی های تخصصی پلیسی به 9 فقره سرقت در شهرستان عباس آباد اعتراف کردند.
فرمانده انتظامی شهرستان عباس آباد ادامه داد: سارقان با تشکیل پرونده به مراجع قضایی معرفی و سپس با قرار مناسب روانه زندان شدند.