امروز : دوشنبه ۲۴ شهریور ۱۴۰۴ - ۰۷:۵۰
سرویس : اقتصاد زمان :   ۱۴۰۴/۶/۲۳ - ۲۰:۵۴ شناسه خبر : ۲۱۸۵۳
رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی مازندران :
ادامه اعتبارات و تکمیل سد هراز منوط به ساماندهی پسماند آمل است رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی مازندران تأکید کرد که ادامه اعتبارات برای تکمیل سد ملی هراز تنها در صورت رفع کامل مشکل پسماند آمل ممکن است. ‎

وارش نیوز / علی منتظر ؛ کریم پور ملکشاه تأکید کرد که ادامه اعتبارات برای تکمیل سد ملی هراز تنها در صورت رفع کامل مشکل پسماند آمل ممکن است.

وی افزود: انباشت چندین ساله زباله و نفوذ شیرابه‌های آلوده تهدیدی جدی برای منابع آبی و سلامت مردم است و باید با ساماندهی سایت و ایجاد زیرساخت‌های استاندارد، این معضل به‌سرعت حل شود.

سد ملی هراز، بزرگ‌ترین طرح تأمین آب شرب و کشاورزی مازندران، با تهدیدی قدیمی و انباشته‌شده زیر پای آن، آینده و ادامه تکمیل این پروژه را در ابهام برده است.

رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی در نشست اخیر کارگروه مدیریت پسماند، این موضوع را «خط قرمز بهره‌برداری از سد» دانست و گفت: ساماندهی سایت پسماند با ارزیابی کامل زیست‌محیطی، احداث مرکز بازیافت و اجرای طرح‌های کنترل شیرابه باید بدون هیچ تأخیری انجام شود.

به گفته او، کارگروه ویژه ساماندهی پسماند آمل مأموریت یافته تا با مشارکت شهرداری، اداره محیط‌زیست و دستگاه‌های اجرایی، ساماندهی پسماند شهرستان آمل را آغاز کند.

ارسال نظر

نام :
ایمیل:(اختیاری)
متن نظر:
ارسال

• نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.


• نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.


آخرین اخبار
بیشتر