امروز : جمعه ۳ مرداد ۱۴۰۴ - ۰۷:۵۶
سرویس : اقتصاد زمان :   ۱۴۰۴/۵/۱ - ۱۹:۵۲ شناسه خبر : ۲۱۴۱۱
مدیرعامل آب و فاضلاب مازندران:
پایش مستمر کیفیت آب و پساب یک ضرورت و مسئولیت اجتماعی است مدیرعامل آب و فاضلاب مازندران، گفت:پایش مستمر کیفیت آب و پساب نه تنها یک ضرورت قانونی بلکه یک مسئولیت اجتماعی و زیست محیطی است که غفلت از آن می‌تواند به فاجعه انسانی، اقتصادی و اکولوژیکی منجر شود، بنابراین سرمایه گذاری در سیستم های پایش و ارزیابی محیطی راهکار کلیدی برای تضمین کیفیت آب و پساب است.

وارش نیوز / علی منتظر ؛ بهزاد برارزاده در بازدید از آزمایشگاه مرکزی آب و فاضلاب مازندران اظهار کرد: از ابتدای سالجاری تا کنون در راستای تحقق اهداف و مأموریت های تعیین شده تهداد ۷۳۸ هزار و ۱۱۲  نمونه از تأسیسات آب و فاضلاب جهت آنالیز کامل کیفیت از جنبه های میکروبی، فیزیکی و شیمیایی و گزارش بازرسی بهداشتی اخذ شد.

وی تصریح کرد: این شرکت با دارا بودن۲۰ واحد آزمایشگاهی آب و فاضلاب، کارشناسان و متخصصان کنترل کیفیت آب تعداد ۳۶۳ هزار و ۹۳۸ آزمون کلرسنجی، ۱۸ هزار و ۲۲۳ میکروبی، ۳۵۳ هزار و ۳۲۰ آزمون فیزیک و شیمیایی را طی سه ماه نخست سال جاری با هدف ارزیابی و کنترل کیفیت آب در تاسیسات آبرسانی انجام داد.

مدیر عامل آبفا مازندران خاطرنشان کرد: همچنین در راستای بررسی کارامدی سیستم های تصفیه آب و فاضلاب، با هدف تصفیه آب و فاضلاب مطابق استانداردهای ملی ایران و ضوابط زیست محیطی موجود در بخش تصفیه خانه‌های آب تعداد ۲۵۱۱نمونه کلرسنجی، ۱۴۱۲نمونه میکروبی(mpm-hpc-clostridium)و تعداد۶۵۱ نمونه فیزیک و شیمیایی و ۷۰۴ نمونه بیولوژیکی و تعداد ۹۲۰ آزمون خاص تصفیه خانه آب(موادآلی-فلزات سنگین و...) برداشت شده است.

برارزاده بیان کرد: در همین ارتباط در بخش تصفیه خانه های فاضلاب تعداد۱۰۲۳ نمونه کلرسنجی، ۳۱۷نمونه جهت بررسی عامل های فیزیکی و شیمیایی(BOD-COD-…)و ۹۳ نمونه میکروبی انجام شد.

وی با بیان اینکه افزایش گرما و ورود مسافران به مازندران منجر به افزایش مصرف آب و فشار بر منابع آبی می‌شود، گفت: تمهیدات ویژه‌ای برای کنترل کیفیت آب در این ایام اندیشیده شد و افزایش نظارت های دوره‌ای در دستور کار قرار دارد.

مدیرعامل آبفا مازندران با اشاره به راهکارهای کلیدی برای مدیریت کیفیت آب افزود: پایش و نظارت مستمر کیفیت آب، افزایش نمونه برداری و آزمایش آب در مناطق پرتردد (به ویژه شهرها و روستاهای ساحلی و توریستی) حتی در شرایط تعطیل، اندازه‌گیری پارامترهای کلیدی مانند کلر باقیمانده، کدورت، pH، و باکتریهای کلیفرم،  فعالیت روزانه آزمایشگاههای آب و فاضلاب برای جبران کمبود نیروی انسانی در دوران تعطیلی، کنترل برداشت غیرمجاز از چاهها و سایر منابع آب به دلیل آلودگی آبهای زیرزمینی بوده است.  

وی ادامه داد: بازرسی و کنترل مخازن ذخیره سازی آب آشامیدنی در مخازن آبی مطمئن برای جلوگیری از قطعی احتمالی آب و حفاظت از کیفیت آب در شبکه‌های توزیع در اوج مصرف، پیشگیری از آلودگی آب باانجام تمهیدات اضطراری و تشکیل تیمهای واکنش سریع (اورژانس آب) برای رسیدگی به کیفیت بهداشت آب بخش مهمی از این راهکارها بوده است.

برارزاده تصریح کرد: با اجرای پایش هوشمند، مدیریت منابع، آموزش عمومی و تمهیدات اضطراری می‌توان از بحرانهای احتمالی جلوگیری کرد.

ارسال نظر

نام :
ایمیل:(اختیاری)
متن نظر:
ارسال

• نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.


• نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.


آخرین اخبار
بیشتر