معاون استاندار مازندران:
طرحهای سالمسازی دریا نیازمند سرمایهگذاری بخش خصوصی است
معاون سیاسی - امنیتی استاندار مازندران با اعلام اینکه فرمانداران متولی هماهنگی و نظارت بر سواحل هستند، گفت: اجرای طرحهای سالمسازی دریا باید با استفاده از سازههای سبک قابل جابهجایی متناسب با ساحل باشد که تحقق این مهم نیازمند سرمایه گذاری از طریق بخش خصوصی است.
|
وارش نیوز / سارااسماعیلی ؛ سید امیر حسینیجو شنبه ۱۴ تیر در نشست منطقهای ساماندهی سواحل مازندران در چالوس، اظهار کرد: از ۱۰ خرداد امسال نیروهای نجات غریق در سواحل مازندران مستقر شدند. از شروع طرح دریا در مازندران تاکنون ۱۲۱ مورد نجات موفق در سواحل استان ثبت شده است.
وی با تاکید بر استمرار مدیریت و نظارت دقیق بر طرح دریا در استان، تصریح کرد: فرمانداران به عنوان نمایندگان عالی دولت در ساماندهی سواحل نقش موثری دارد.
وی بر لزوم هماهنگی میان دستگاههای ذیربط از جمله هلال احمر و هیئت نجات غریق ابراز امیدواری کرد که با همکاری مردم، تابستانی ایمن و فرهنگی را در نوار ساحلی مازندران تجربه کنیم.
به گفته معاون استاندار مازندران، آمارها نشان میدهد حدود ۹۰ درصد مسافران و گردشگران به خاطر دریا و جنگل، به این استان سفر میکنند، اما امکانات و تجهیزات موجود در سواحل مازندران پاسخگوی نیاز این حجم انبوه مسافران نیست.
مازندران سه میلیون و ۵۰۰ هزار نفری دارای ۱۵ شهرستان ساحلی است که در سواحل محمود آباد با ۳۰ کیلومتر ساحل آزاد و بیش از ۱۲۰ راه دسترسی دارای ۱۶ طرح، بابلسر با ۲۷ کیلومتر نوار ساحلی و ۱۳ کیلومتر نوار ساحلی قابل شنا با ۱۵ طرح سالمسازی، از شاخصترین شهرستان های مرکزی استان در اجرای این طرح محسوب میشوند.
ضمیمه :