امروز : جمعه ۱۹ اردیبهشت ۱۴۰۴ - ۱۶:۲۷
سرویس : اجتماعی زمان :   ۱۴۰۴/۲/۱۹ - ۰۲:۴۵ شناسه خبر : ۲۰۷۵۷
سرپرست معاونت سیاسی امنیتی استانداری مازندران:
مردمی سازی مقابله با آسیب های اجتماعی از اولویت های جدی دولت چهاردهم است سید امیر حسینی جو در جلسه شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان و کمیته توسعه تشکل های مردمی، گفت: مردمی سازی مقابله با آسیب های اجتماعی از اولویت های جدی دولت چهاردهم است.‎

وارش نیوز / علی منتظر ِ سید امیر حسینی جو در جلسه شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان و کمیته توسعه تشکل های مردمی ضمن اشاره به نقش محوری فرمانداران در تبیین سیاست های دولت، خاطرنشان کرد: حضور نماینده تشکل ها و سازمان های مردم نهاد در جلسات مرتبط در استانداری و فرمانداریها و …زمینه تعامل حداکثری را بمنظور نهادینه سازی امر مشارکت مردمی در کاهش آسیب های اجتماعی فراهم می نماید.

وی گفت: جامعه کنونی نیاز به آموزش حداکثری در زمینه مبارزه با مواد مخدر دارد لذا از ظرفیت اساتید دانشگاه و سازمان های مردم نهاد می بایست بیش از پیش بهره ببریم و آموزش مجازی را در اولویت برنامه های مان قرار دهیم.

سید امیر حسینی جو تصریح کرد: بخشداران، دهیاران و دستگاههای اجرایی ضمن توجه به حوزه های عمرانی لازم است به جلب مشارکت حداکثری در کاهش آسیب های اجتماعی همت نمایند. تلاش برای کاهش آسیب های اجتماعی در توسعه پایدار محلات نقش محوری را ایفا می نماید.

سرپرست معاونت سیاسی امنیتی و اجتماعی استانداری مازندران افزود: پیگیری برای بازسازی و ساخت مراکز مراقبتی ترک اعتیاد در شهرستان ها از اولویت های فرمانداران در جلسات شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر باشد.

ارسال نظر

نام :
ایمیل:(اختیاری)
متن نظر:
ارسال

• نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.


• نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.


آخرین اخبار
بیشتر