وارش نیوز/ علی منتظر ؛ حسین بریمانی مدیرکل ورزش و جوانان در حاشیه این مراسم با اشاره به اهمیت ترویج فرهنگ پهلوانی در جامعه گفت : بسیاری از مشکلات فرهنگی و اقتصادی جامعه در سایه باورها و رسوم جوانمردی مرتفع می شود.
وی افزود؛ استفاده از فضای اماکن ورزشی علی الخصوص زورخانه ها برای پیشبرد اهداف فرهنگی اقدام مطلوب و موثری جهت ترویج فرهنگ پهلوانی است.
بریمانی از جامعه ورزش و جوانان استان مازندران درخواست کرد؛ در روزهای سخت اقتصادی از کمک و توجه به اقشار کمتر برخوردار جامعه غافل نشوند چراکه ورزشکاران به اخلاق، مروت و جوانمردی شناخته می شوند.
گفتنی است؛ حجت الاسلام نادعلیزاده امام جمعه بهشهر، طاهری معاون فرماندار بهشهر، معافی سرپرست معاونت ورزش همگانی، عبادی رئیس حراست، طرزه ای نژاد سرپرست بازرسی اداره کل ورزش و جوانان، طور سوادکوهی رئیس هیات ورزش زورخانه ای و کشتی پهلوانی استان، گرجی پور رییس اداره ورزش و جوانان بهشهر و جمعی دیگر از مسئولان شهرستان بهشهر در این مراسم حضور داشتند.
ضمیمه :