وارش/علی منتظر/ معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار مازندران در جلسه شورای برنامه ریزی و توسعه استان که با حضور استاندار و نماینده ولی فقیه در استان برگزار شد، اظهار کرد: تحقق فرهنگ قرآنی در نظام مدیریت، تصمیم گیری و برنامهریزی آن جزو اهداف شکلگیری شورای هماهنگی و توسعه میباشد.
وی از جمله وظایف این شورا را اتخاذ تدابیر لازم برای توانمندسازی و جلب مشارکت بخش مردمی و تقویت بخش حمایتی دولت در جهت توسعه فرهنگ قرآنی استان، بررسی و تصویب طرح برنامههای قرآنی و حمایت از اجرای منسجم آنها برشمرد.
عزیززاده گرجی حمایت موثر از برنامههای آموزش عمومی قرآن، فعالیتهای تبلیغی و ترویجی قرآنی دستگاههای عمومی، دولتی و نهادهای مردمی قرآنی استان به ویژه اجرای طرح ملی حفظ قرآن کریم که مورد تاکید مقام معظم رهبری نیز میباشد را از دیگر وظایف این شورا عنوان کرد.
وی با بیان اینکه جلسات شورا ماهی یک بار برگزار و تصمیماتش هم لازم الاجرا میباشد، گفت: کارگروه توسعه آموزش عمومی قرآن، پژوهش آموزش های عالی قرآنی، فعالیتهای تبلیغی ترویجی قرآن، توسعه حفظ امور قرآنی و کارگروه توسعه، تدبیر و تدبر و تفسیر قرآن در این شورا گنجانده شدهاند.
این مسئول با اشاره به اینکه تشکیل شورای هماهنگی گسترش فعالیتهای قرآنی در شهرستانها از دو سال گذشته شروع شده است، افزود: بجز یک شهرستان در ۲۱ شهرستان این شورا شکل گرفته است.
وی با بیان اینکه در استان مازندران فعالیت پنجگانه متناسب با نیاز امروز جامعه طراحی و تعریف شده است، اظهار کرد: کرسی تلاوت که مورد تاکید مقام معظم رهبری نیز میباشد، بایستی در مساجد استان انجام شود.
عزیززاده گرجی به اهمیت تلاوت قرآن در جلسات و دورههای خانگی اشاره کرد و گفت: تاکنون ۳۱۹ جلسات خانگی قرآن در شهرستانها شناسایی شده است و این تعداد تا سال های آینده باید افزایش چشمگیر داشته باشد.
وی با اشاره به جلسات محفل انس با قرآن و برگزاری کرسی تلاوت در سطح استان و همچنین مجامع تخصصی قرآنی و جلسات تفسیر و تدبیر قرآنی خواستار افزایش برگزاری این جلسات شد و افزود: هزینههایی جهت توانمندسازی و حمایت از این جلسات باید در نظر گرفته شود و این جلسات باید به صورت مردمی اجرا و پایش شود تا ماندگارتر بماند.
ضمیمه :