امروز : شنبه ۱ اردیبهشت ۱۴۰۳ - ۱۵:۰۱
سرویس : اقتصاد زمان :   ۱۳۹۹/۴/۸ - ۰۸:۵۹ شناسه خبر : ۷۳۱۷
مدیر جهاد کشاورزی ساری خبر داد
جبران ۹۸ درصدی خسارت کشاورزی ناشی از سیل و طوفان در ساری وارش نیوز/ مدیر جهاد کشاورزی ساری از جبران ۹۸ درصدی خسارت کشاورزی ناشی از سیل و طوفان در این شهرستان خبر داد.

به گزارش وارش نیوز/ رضا پورفلاح  با اشاره به اینکه در اوایل سال ۹۸ با سیل ویرانگری مواجه شده بودیم و بعدها سرمای شدیدی در شهر ساری به وقوع پیوست، اظهار کرد: به واسطه این عوامل،  ۱۲ هزار پرونده خسارت دیده در این اداره ثبت شده است و ۱۷ میلیارد تومان اعتبار بلاعوض نیز میان کشاورزان تقسیم و بیش از ۹۸ درصد خسارت ها جبران شد. 

وی ادامه داد: به ۱۲ هزار خسارت زده حدود ۳۰ میلیارد تومان تسهیلات پرداخت و همه این خسارت ها در سه شیفت و در روزهای تعطیل و غیرتعطیل در سامانه سجاد وزارت کشور بارگذاری شده است.

مدیر جهاد کشاورزی ساری با اشاره به دریافت اعتبار و هزینه آن در زمینه کشاورزی و دامداری در این شهرستان در اجرای پروژه ها و طرح‌های مرتبط، تصریح کرد: حدود ۲۵ درصد آبندان های مازندران، در شهرستان ساری وجود دارد، در سال ۹۸ تعدادی از این آب‌بندان‌ها مرمت، بازسازی و لایروبی شده است.

پورفلاح خاطرنشان کرد: با این مرمت و لایروبی سه هدف کلی افزایش ذخیره آب، گردشگری و پرورش ماهی دنبال شده است، بنابراین انتظار می‌رود با توجه به وسعت ۳۰۰۰ هکتاری آب‌بندان‌های شهرستان به‌ عنوان یک سازه بومی محلی اعتبارات ویژه ای در این خصوص تخصیص دهند. 

وی در ادامه افزود: در سال ۹۸ کشت گیاهان دارویی با محوریت گل محمدی را در مناطق مختلف از جمله منطقه دو دانگه ساری در دستور کار قرار دادیم و در این زمینه پیشرفت خیلی خوبی داشتیم.

پورفلاح همچنین با بیان اینکه حدود ۹۵ درصد برداشت برنج در ساری به وسیله کمباین است، خاطرنشان کرد: نزدیک به ۱۸ هزار هکتار از اراضی شالیزاری به صورت مکانیزه نشاکاری که این میزان حدودا ۸۰ درصد سطح کشت شهرستان را شامل می‌شود.

مدیر جهاد کشاورزی ساری با بیان اینکه در موضوع مگس مدیترانه که برخی دلالان می‌خواستند از آب گل آلود ماهی بگیرند و محصولات را از کشاورزان با قیمت ارزان بخرند، قاطعانه عمل کردیم، اظهار کرد: ۱۳ ایستگاه ردیابی مگس مدیترانه‌ای در ساری فعال است.

وی با تاکید بر اینکه ساری موتور محرکه اقتصاد مازندران است، گفت: در سال جهش تولید برنامه مان را بر روی کاهش واردات و افزایش صادرات قرار داده‌ایم. همچنین با استفاده بهینه از نیروی انسانی آموزش دیده و تولید محصول سالم آماده مقابله با شرایط دشوار هستیم.

پورفلاح با بیان اینکه در ساری با دارا بودن 270 مرغداری گوشتی، به اندازه یک استان تولید داریم، ادامه داد: مجموعه دامداری پشرت پرورش دهنده بز سانن، امسال به بهره‌برداری می‌رسد.

وی با اشاره به اینکه تولید یک میلیون تنی محصولات زراعی و باغی و تنوع محصولات کشاورزی در ساری باید مورد توجه مسئولان ذیربط قرار گیرد، تاکید کرد: ساری از لحاظ بودجه، اعتبارات و تسهیلات بهتر دیده شود.

پورفلاح به اعتبارات و تسهیلات سال ۹۸ اشاره و اظهار کرد: مجموع اعتبارات مصوب  حدود ۱۴۰ میلیارد ریال از منابع استانی و ۵۵ میلیارد ریال از منابع ملی به جهادکشاورزی ساری تخصیص یافت که حدود ۴۱۴میلیارد ریال تسهیلات بانکی به متقاصیان پرداخت و ۴۳۹ شغل به وجود آمد.

ارسال نظر

نام :
ایمیل:(اختیاری)
متن نظر:
ارسال

• نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.


• نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.


آخرین اخبار
بیشتر