امروز : چهارشنبه ۷ آذر ۱۴۰۳ - ۰۸:۳۲
سرویس : اجتماعی زمان :   ۱۴۰۳/۸/۳۰ - ۱۸:۰۲ شناسه خبر : ۱۸۳۵۶
مدیرکل فرآورده‌های بهداشتی و آرایشی سازمان غذا و دارو مطرح کرد
ضرورت تهیه آمارنامه محصولات بهداشتی و آرایشی در کشور / فعالیت ۱۷هزار داروخانه در کشور مدیرکل امور فرآورده‌های بهداشتی و آرایشی سازمان غذا و دارو، بر ضرورت تهیه آمارنامه فرآورده‌های بهداشتی و آرایشی در کشور تاکید کرد.

به گزارش وارش نیوز ؛ محمود آل‌بویه، در افتتاحیه رویداد CDIE2024، گفت: امیدوارم اولین رویداد، آخرین رویداد صنعت شوینده، بهداشتی و آرایشی در کشور نباشد و سال به سال رو به پیشرفت باشد.

وی افزود: توانمندی های ما در صنعت بهداشتی و آرایشی خیلی زیاد است و همه مردم باید بتوانند از فواید پیشرفت صنعت استفاده کنند. 

آل بویه ادامه داد: اهمیت فرآورده‌های آرایشی و بهداشتی، از این جهت است که طول و عرض و عمق زیادی دارند. به طوری که این محصولات از بچگی تا سالمندی مورد استفاده قرار می‌گیرد.

وی با عنوان این مطلب که توانمندی صنعت ما اثبات کرده می توانیم صادر کننده باشیم، گفت: بازار داخل از وجود محصولات بهداشتی و آرایشی، تقریبا رو به اشباع است.

آل بویه با گلایه از نداشتن آمارنامه فرآورده‌های آرایشی و بهداشتی در کشور، افزود: وقتی آمارنامه نداشته باشیم، حرکت در فضای مه آلود است که هم سرعت را کم می کند، هم خطا را بالا می برد. 

وی گفت: آمارنامه فرآورده های بهداشتی و آرایشی، می تواند به پیشرفت صنعت کمک کند. 

آل بویه ادامه داد: الفبای مواد اولیه باید به درستی در کنار هم چیده شود که قابل استفاده باشد و این موضوع، متوجه توانمندی تولیدکنندگان داخلی است که چگونه به صادرات محصولات ایرانی کمک کند. 

وی افزود: در فرآورده‌های آرایشی بحث قاچاق خیلی مطرح است و یکی از راه‌های مبارزه با محصولات آرایشی قاچاق و تقلبی، شناسه گذاری محصولات است. زیرا، شناسه گذاری محصولات، به مصرف کننده کمک می‌کند تا از خرید محصول اصلی مطمئن شود.

داروخانه‌ها ویترین نظام سلامت هستند 

سیدعلی فاطمی مشاور هیئت مدیره انجمن داروسازان ایران، در رویداد CDIE2024، گفت: داروخانه‌ها ویترین نظام سلامت کشور هستند، به طوری که ۱۷ هزار داروخانه داریم که خدمات سلامت را به مردم ارائه می دهند.

وی افزود: جامعه ما نیازمند افراد متخصص است که مورد مشورت قرار گیرند. امروز وقتی مردم به داروخانه‌ ها و فروشگاه ها می روند، انتظار دارند محصولات مورد نیاز آنها وجود داشته باشد. 

فاطمی ادامه داد: امروز، مرز بین محصولات بهداشتی و دارویی خیلی به هم نزدیک شده و لازم است آگاهی بخشی در این زمینه صورت بگیرد. 

وی افزود: برگزاری چنین رویدادهایی به ما کمک می‌کند تا این آگاهی و دانش روز به جامعه منتقل شود.

صنعت بهداشتی و آرایشی کشور نیازمند سیاست های نو است

محمد بقایی دبیر علمی اولین رویداد CDIE2024، نیز گفت: صنعت بهداشتی و آرایشی کشور در نقطه‌ای سرنوشت ساز قرار دارد و پتانسیل های عظیمی برای صادرات و رشد و توسعه دارد. 

وی افزود: ما به سیاست هایی نیازمندیم که توسعه و صادرات را در اولویت قرار دهد. 

بقایی گفت: در رویداد CDIE2024، تلاش کرده ایم تمامی موارد صنعت را مورد بحث و بررسی قرار دهیم.‌

وی افزود: صنعت نمی تواند بدون تفکر استراتژیک به نیازهای نسل حال و آینده پاسخ دهد و نیازمند همکاری با دانشگاه‌ و نگاه به بازارهای بین‌المللی است.

ارسال نظر

نام :
ایمیل:(اختیاری)
متن نظر:
ارسال

• نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.


• نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.


آخرین اخبار
بیشتر