کدخبر : 27282
تاریخ مخابره :    ۱۴۰۵/۶/۹ - ۲۳:۱۱

افتتاح ۸ پروژه عمرانی شهرداری سرخ‌رود با اعتبار یک هزار و ۱۷۳ میلیارد ریال
شهردار سرخ‌رود گفت: همزمان با هفته دولت، ۸ پروژه عمرانی و خدماتی شهرداری سرخ‌رود با مجموع اعتبار یک‌هزار و ۱۷۳ میلیارد و ۵۰۰ میلیون ریال به بهره‌برداری رسیده است.

به گزارش وارش نیوز و به نقل از خبرگزاری فارس از سرخ‌رود، محسن کبود فیروزجایی در آئین افتتاح طرح‌های عمرانی شهرداری سرخ‌رود که در خیابان گلشهر برگزار شد، اظهار کرد: همزمان با هفته دولت، ۸ پروژه عمرانی و خدماتی شهرداری سرخ‌رود با مجموع اعتبار یک‌هزار و ۱۷۳ میلیارد و ۵۰۰ میلیون ریال به بهره‌برداری رسیده است.

وی با بیان اینکه در این مجموعه، پروژه فاز نخست پیاده‌راه سلامت با اعتباری بالغ بر ۴۹ میلیارد تومان اجرا شده است، افزود: این پروژه یکی از مهم‌ترین طرح‌های شهری سرخ‌رود در حوزه ایجاد فضاهای عمومی و سلامت‌محور به شمار می‌رود.

شهردار سرخ‌رود با اشاره به اجرای دیواره حفاظتی و آسفالت با اعتباری بالغ بر ۲۰ میلیارد تومان، گفت: این پروژه نیز با هدف ارتقای ایمنی، بهسازی معابر و بهبود زیرساخت‌های شهری اجرا شده است.

کبود فیروزجایی با اشاره به اجرای طرح‌های آسفالت در سطح شهر، اظهار کرد: برای روکش آسفالت معابر سطح شهر ۳ میلیارد تومان اعتبار هزینه شده و آسفالت خیابان‌های سطح شهر نیز با اعتبار ۵ میلیارد تومان در دستور کار اقدامات عمرانی شهرداری قرار گرفته است.

تقویت و ارتقای تجهیزات آتش‌نشانی سرخ‌رود

وی یکی از پروژه‌های شاخص حوزه محیط زیست را اجرای فاز دوم کوره زباله‌سوز عنوان کرد و گفت: برای اجرای این پروژه ۲۶ میلیارد تومان اعتبار هزینه شده است تا ظرفیت مدیریت پسماند و پردازش زباله در شهر تقویت شود.

شهردار سرخ‌رود همچنین از اختصاص ۱۰ میلیارد تومان برای تأمین ماشین‌آلات و تجهیزات آتش‌نشانی خبر داد و یادآور شد: تقویت ناوگان و تجهیزات آتش‌نشانی از اولویت‌های مدیریت شهری برای افزایش آمادگی در برابر حوادث و ارتقای سطح ایمنی شهروندان است.

کبود فیروزجایی افزود: در حوزه زیباسازی شهری نیز نمای میدان امام علی(ع) با اعتباری بالغ بر ۳ میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومان اجرا شده است.

وی همچنین به توسعه فضاهای ورزشی و تفریحی اشاره کرد و گفت: برای اجرای زمین ورزشی پتانک در بوستان سلامت نیز حدود ۸۵۰ میلیون تومان اعتبار هزینه شده است.

شهردار سرخ‌رود با بیان اینکه مجموع اعتبارات این ۸ پروژه به بیش از ۱۱۷ میلیارد تومان می‌رسد، خاطرنشان کرد: هدف مدیریت شهری از اجرای این طرح‌ها، ارتقای کیفیت خدمات، توسعه زیرساخت‌ها، افزایش سرانه فضاهای عمومی و ورزشی، بهبود وضعیت معابر و تقویت امکانات ایمنی و خدماتی شهر است.

کبود فیروزجایی تأکید کرد: سرخ‌رود با توجه به ظرفیت‌های گردشگری، ساحلی و طبیعی، نیازمند توسعه زیرساخت‌های متناسب با حضور گردشگران و جمعیت شناور است و مدیریت شهری تلاش می‌کند با اجرای پروژه‌های عمرانی و خدماتی، بستر مناسب‌تری برای زندگی شهروندان و حضور گردشگران فراهم کند.